Routeplanner

Routebeschrijving Drogeham:

Vanaf Kootstertille
Vanaf de brug over het Prinses Margrietkanaal neemt u de eerste afslag naar links richting Drogeham, bij de eerste splitsing gaat u met de bocht mee naar rechts en vervolgens neemt u de tweede afslag naar rechts, de Ikebuorren. Deze weg maakt een vrij scherpe bocht naar links, dit is de Lytsewei. U volgt deze weg en vlak buiten de bebouwde kom staat de praktijk aan de rechterhand.

Vanaf Harkema
Vanaf de Reitsmastrjitte gaat u rechtsaf de Rysloane op. Hier neemt u de eerste afslag naar links, de Lytse wei op. Deze weg vervolgt u tot de bebouwde kom van Drogeham. Vlak voor de bebouwde kom staat de praktijk aan de linkerhand.

Vanaf Augustinusga
U komt over de Hamsterpein richting Drogeham, u gaat vervolgens rechtsaf Drogeham in en neemt de tweede afslag naar links. U vervolgt deze weg in zijn geheel ( halverwege maakt die een bocht naar links en direct weer naar rechts) en aan het eind gaat u naar links, dit is de Lytsewei. U vindt de praktijk vlak buiten de bebouwde kom aan uw rechter hand.

sluiten

 

Routebeschrijving Surhuisterveen:

Vanaf Opende 
Op de rotonde van de Scheiding gaat u rechtdoor Surhuisterveen in. U neemt de tweede afslag rechts en slaat bij woningcentrum Folkerts links af. Dit is de Dellen en u vindt ons hier vrij snel aan de linker kant.

Vanaf Harkema/Augustinusga
U komt over de Turfloane Surhuisterveen binnen. Hier neemt u de eerste afslag links. Deze weg vervolgt u tot u op de Dellen komt. U vindt ons bijna aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Vanaf Boelenslaan/Houtigehage
U komt via de Blaauwhuisterweg en de Gedempte Vaart Surhuisterveen binnen. U gaat aan het eind rechtsaf de Groningerstraat op. Hier neemt u de 3e afslag rechts. Bij Woningcentrum Folkerts slaat u links af. Dit is de Dellen en u vindt ons hier vrij snel aan de linker kant.

sluiten

 

Routebeschrijving De Westereen (Zwaagwesteinde):

Vanaf Twijzelerheide 
Nadat u over het spoor in Zwaagwesteinde bent gekomen, vervolgt u deze weg tot voorbij het winkelcentrum. Bij de Rabobank slaat u rechts af en u vindt ons praktijk dan aan de linker kant.

Vanaf Kollumerzwaag
U gaat over de Voorweg naar Zwaagwesteinde. Bij de apotheek gaat u linksaf, de Verlengde Stationsstraat in. U vindt ons aan het eind van deze straat aan de rechter kant.

Vanaf Veenwouden/Damwoude
U komt via de Bovenweg en de Voorweg in Zwaagwesteinde. Bij de Bentex gaat u rechtsaf, de Verlengde Stationsstraat in. U vindt ons aan het eind van deze straat aan de rechter kant.

sluiten