Algemene gegevens

Drogeham

Dit is de hoofdvestiging van de praktijk. Vanuit deze locatie vinden de meeste activiteiten plaats. De huidige praktijk aan de Lytse wei is sinds 1988 operationeel. Het is een pand dat vele mogelijkheden in zich heeft. Hier vinden de operaties van de gezelschapsdieren plaats. Ook de meeste spreekuren en afspraken vinden hier plaats. Verder is deze locatie elke dag geopend van 8:00 tot 17:00 uur voor het afhalen van medicijnen. 

Adres:
Lândyk 4
9289 LE  Drogeham

 

Surhuisterveen

Sinds eind 2002 bevind zich één van onze depandances in Surhuisterveen. We houden hier dagelijks spreekuur en vanaf 14:00 uur is er een assistent aanwezig die u kan helpen met herhalingsrecepten, het afgeven van voer, vlooienmiddelen, wormbehandelingen en het beantwoorden van uw vragen. Daarnaast worden hier ook puppyspreekuren gegeven.

Adres:
De Dellen 50
9231 EC  Surhuisterveen

 

De Westereen (Zwaagwesteinde): 

Sinds 1998 bevind zich een dependance van de praktijk in Zwaagwesteinde. In 2003 hebben we een nieuw pand betrokken aan de Verlengde Stationstraat. Dit prettig ogend gebouw voldoet aan alle moderne eisen. We houden hier dagelijks spreekuur en 's middags is er een assistente aanwezig die u ondermeer kan helpen met herhalingsrecepten, het afgeven van voer, vlooienmiddelen, wormbehandelingen en het beantwoorden van uw vragen.

Adres: 
Ferlinge Stasjonstrjitte 1B
9271 CA De Westereen (Zwaagwesteinde)