Routeplanner

Routebeschrijving Drogeham:

Vanaf Kootstertille
Vanaf de brug over het Prinses Margrietkanaal neemt u op de rotonde de eerste afslag (rechtsaf) meteen nadat u bent afgeslagen gaat u linksaf (er staat op de T-splitsing meteen al een bord van ons). Na ongeveer 800 mtr zitten wij rechts van de weg (na rozenkwekerij Hartholt).

Vanaf Harkema
Vanaf de Reitsmastrjitte gaat u rechtdoor (oversteken op de N369) de Lândyk op. Deze weg vervolgt u en staat de praktijk aan uw linkerhand.

Vanaf Augustinusga
U komt over de Hamsterpein richting Drogeham, u gaat vervolgens rechtdoor op de Rysloane. U komt dan uit op de splitsing Rysloane en Reitsmastrjitte bij Harkema. Hier gaat u rechtsaf en steekt de N369 over naar de La^ndyk. Deze weg vervolgt u en staat de praktijk aan uw linkerhand.

 

Routebeschrijving Surhuisterveen:

Vanaf Opende 
Op de rotonde van de Scheiding gaat u rechtdoor Surhuisterveen in. U neemt de tweede afslag rechts en slaat bij woningcentrum Folkerts links af. Dit is de Dellen en u vindt ons hier vrij snel aan de linker kant.

Vanaf Harkema/Augustinusga
U komt over de Turfloane Surhuisterveen binnen. Hier neemt u de eerste afslag links. Deze weg vervolgt u tot u op de Dellen komt. U vindt ons bijna aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Vanaf Boelenslaan/Houtigehage
U komt via de Blaauwhuisterweg en de Gedempte Vaart Surhuisterveen binnen. U gaat aan het eind rechtsaf de Groningerstraat op. Hier neemt u de 3e afslag rechts. Bij Woningcentrum Folkerts slaat u links af. Dit is de Dellen en u vindt ons hier vrij snel aan de linker kant.

 

 

Routebeschrijving De Westereen (Zwaagwesteinde):

Vanaf Twijzelerheide 
Nadat u over het spoor in Zwaagwesteinde bent gekomen, vervolgt u deze weg tot voorbij het winkelcentrum. Bij de Rabobank slaat u rechts af en u vindt ons praktijk dan aan de linker kant.

Vanaf Kollumerzwaag
U gaat over de Voorweg naar Zwaagwesteinde. Bij de apotheek gaat u linksaf, de Verlengde Stationsstraat in. U vindt ons aan het eind van deze straat aan de rechter kant.

Vanaf Veenwouden/Damwoude
U komt via de Bovenweg en de Voorweg in Zwaagwesteinde. Bij de Bentex gaat u rechtsaf, de Verlengde Stationsstraat in. U vindt ons aan het eind van deze straat aan de rechter kant.