Medewerkers


Onze dierenartsen:

Frank Roest (mede-eigenaar)

Frank is sinds 1985 werkzaam in onze praktijk. Hij houdt zich met name bezig met landbouwhuisdieren. Naast geborgde  rundveedierenarts, is Frank ook geborgd varkens- en vleeskalverendierenarts. Frank werkt fulltime en draait mee in de avond- en weekenddiensten. Sinds 1 januari 2015 vormt hij samen met z'n dochter Tjitske een maatschap en runnen ze samen de dierenartsenpraktijk. Woensdagmiddag is zijn vrije middag. Naast zijn passie voor het werk, is hij gek van antieke tractoren en maakt hij graag een ritje in zijn Opel Blitz. Daarnaast is Frank nog ere-voorzitter van het Concours Hippique, wat elk jaar in september plaats vindt in Drogeham. 

Tjitske Roest (mede-eigenaar)

Tjitske is de dochter van Frank en werkt al sinds 2007 als assistente in onze praktijk. In juli 2014 is zij afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is sindsdien een geborgde rundveedierenarts. Naast haar werk op de buitenpraktijk, neemt ze ook een deel van de gezelschapsdieren voor haar rekening. Ze draait mee in de avond- en weekendiensten. Sinds 1 januari 2015 vormt zij samen met haar vader Frank een maatschap en runnen ze samen de dierenartsenpraktijk. In haar vrije tijd sport ze graag en speelt ze cornet bij Blaast de Bazuin Surhuisterveen. 

Roxanne Griffioen

Roxanne is in juli 2015 afgestudeerd aan de Universiteit in Utrecht en is sindsdien een geborgde rundveedierenarts. Sinds juli 2015 werkt ze ook bij ons als rundveedierenarts. Naast dat ze meedraait in de avond- en weekenddiensten, neemt ze ook een aantal spreekuren voor gezelschapsdieren voor haar rekening. In haar vrije tijd loopt graag buiten met haar hond genaamd Pleun en vind ze het leuk om meubels te maken.

Linda Smook

Linda is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en werkt sinds september 2006 als gezelschapsdierenarts in onze praktijk. Als dierenarts houdt ze zich graag bezig met de interne problemen van dieren. Linda is moeder van twee kinderen, waar ze in haar vrije tijd graag veel tijd mee doorbrengt. Daarnaast vind ze het erg leuk om te gamen. 

Henrik de Pater

Sinds 1 december 2018 is Henrik werkzaam bij ons. Zijn vader had een melkveebedrijf in Lexmond dus het werken met vee is dus wel vertrouwd. Naast de werkzaamheden als rundveedierenarts kom je hem ook tegen in de spreekkamer voor uw huisdier. Henrik wil graag tuinieren, lekker klussen en er op uit met de hond.

 

Onze assistenten:

 Eva van Sluijs

Eva is per april 2018 bij ons komen werken. In haar opleiding tot paraveterinair heeft ze bij ons al stage gelopen. Deze vrolijke dame doet naast haar werk graag aan acrogym. Sterker nog ze geeft daar ook les in samen met turnen.

 

Eeline Herder

Eeline is sinds 1999 werkzaam in onze praktijk en is sinds 2004 officieel paraveterinair. In haar vrije tijd brengt ze graag veel tijd door met haar man en twee kinderen, houdt ze van kamperen en mag ze graag lezen.

Jenny van der Lei

Jenny is sinds juli 2007 werkzaam in onze praktijk. Naast haar werkzaamheden als paraveterinair, begeleidt ze ook de stagiaires binnen de praktijk. In haar vrije tijd besteedt ze veel tijd aan haar paard. 

Anita Wobbes

Anita is in september 2018 bij ons begonnen. Zij heeft al ervaring als paraveterinair en zal ons hierin dus goed kunnen ondersteunen. Naast het werk hier heeft ze een eigen bedrijfje waar ze gevogelte opzet. Waar mogelijk stapt ze graag op de motor om lekker te touren of gaat ze lekker wandelen met de hond.

 

Anna Griet Pompstra

Anna Griet is in mei 2018 bij ons begonnen. Zij heeft eerder stage bij ons gelopen en wilde graag komen werken. In haar vrije tijd heeft ze 3 paarden te rijden en dat doet ze niet onverdienstelijk. Ze heeft verschillende regionale kampioenschappen gewonnen op haar Friese paarden.

 

Ellen Joustra

Ellen is als stagiaire begonnen in onze praktijk. Sinds 2010 werkt zij als paraveterinair in de praktijk. Ellen staat bij ons in de trimsalon en houdt sinds 2013 het puppyspreekuur. In haar vrije tijd is ze samen met haar hond Sem fanatiek bezoeker van de hondenclub en staat ze enkele avonden per week op de tennisbaan. 

Geertje Zuidema

Geertje heeft in 2012 een periode stage gelopen in onze praktijk en werkt sinds haar afstuderen in 2012 als paraveterinair in onze praktijk. In haar vrije tijd fitnesst ze een aantal keer in de week en gaat ze graag op vakantie. 

Nynke Groen

Ook Nynke is per september 2018 bij ons begonnen. Ze doet nu een opleiding tot hondenstrimster en ze verwacht dat ze in maart 2019 hiermee klaar is. Daarnaast besteedt ze tijd aan haar pony en wandeld ze graag met haar hond en haar vriend. Waar ze nog tijd over heeft wil ze graag fotograferen.

Astrid Meinema

Astrid heeft in 2013 stage gelopen in onze praktijk en is sinds haar afstuderen in juli 2014 werkzaam als paraveterinair. In haar vrije tijd is ze vaak op het kaatsveld te vinden. 

 

Gerrit Dam

Gerrit is afgestudeert op Agrarische Bedrijfskunde aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden. Met zijn afstuderen heeft hij onderzoek gedaan bij veehouders welke extra dienstverlening goed binnen onze praktijk zal passen. Dit onderzoek is voor ons goed toepasbaar en mede daardoor is hij bij ons komen werken als ondersteuning voor de rundvee dierenartsen. In zijn vrije tijd fitnesst hij graag en spreekt graag af met vrienden.