De weg kwijt?

16/03/2017

Ja, eindelijk we zitten er! Het nieuwe pand, en wat zijn we er blij mee!

In augustus 2017 zijn we verhuisd en iedereen heeft inmiddels zijn plek wel gevonden. En de nadruk ligt dan wel op inmiddels. Ons team heeft natuurlijk niet elke dag zoals de bouwers hier rondgelopen tijdens de bouw. En sommigen hadden voor de verhuizing ook nog eens vakantie. En als je dan al niet precies weet waar welke ruimte is, en als je dan niet verhuisd hebt voordat je in een nieuw pand gaat werken heb je dus geen idee waar wat is.

Dat leverde soms grappige situaties op. Een van de collega’s (we zullen geen namen noemen) was na haar vakantie op zoek naar het magazijn. Als je dan al een tijd niet in het pand bent geweest is het wel even richting bepalen. En heel vervelend genoeg ziet je collega je dan ook nog eens midden in een ruimte staan al zoekend naar de juiste weg. Dan krijg je natuurlijk de vraag: Wat zoek je? Waar op geantwoord wordt: het magazijn. Tja, dat is die kant op….. en ja hoor schaamrood op de wangen. 

In het oude pand wist iedereen na jaren precies waar wat lag. Nu is alles opnieuw ingedeeld en was het in het begin erg zoeken. De vraag: Weet iemand waar dat of dat ligt? Is in de eerste 2 weken met enige regelmaat gesteld. En soms moesten we nog even terug naar de oude praktijk omdat daar ook nog ergens wat lag.

Het is mooi om te zien hoe het team zich heeft weten aan te passen en meegedacht heeft om alles een logische plek te geven.

En we gaan nu niet zeggen dat we alles weten te vinden want je zal altijd zien dat wanneer u langskomt we gewoon “ouderwets” wat kwijt zijn. Kan de beste overkomen toch?