Op naar 2018

16/03/2017

Het jaar 2017 is voor ons leuk maar druk geweest. Het hele jaar heeft natuurlijk in het teken gestaan van de nieuwbouw ,verhuizing en de open dag. Wekelijks plannen, afspraken en keuzes maken. Allemaal mooi om te doen en, al zeggen we het zelf, het resultaat mag er zijn.

Na de verhuizing was het erg wennen uiteraard en we hopen van harte dat u daar als klant niet te veel van gemerkt heeft. Voor ons was het soms frustrerend maar vaak ook wel om te lachen dat we zoveel moesten zoeken naar producten en materialen. Ook niet zo gek natuurlijk als je jaren in hetzelfde pand hebt gewerkt.

2017 is nu bijna achter de rug maar we kijken natuurlijk al verder naar 2018. Nu we dit mooie pand hebben moeten we er natuurlijk ook meer uithalen voor u en uw dier.

Uiteraard blijven we doen wat we al deden, de beste zorg proberen te verlenen aan uw dier. De juiste (preventieve) begeleiding geven aan veehouders en 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Nu we een prachtige vergaderzaal hebben kunnen we u ook veel beter informatie geven wat belangrijk is voor uw dier of bedrijf. Inmiddels zijn de eerste mastitiscursussen gegeven en hebben onze gezelschapsdierenartsen ook al informatie avonden gehad.

In 2018 willen we meer van dit soort avonden/middagen gaan organiseren. Zo krijgt u de juiste en professionele informatie van onze dierenartsen en assistentes. Zo kunnen we de meeste problemen bij uw dier voorkomen met simpelweg de juiste informatie en een goede aanpak.

Op onze Facebook pagina en op deze website houden we u de rest van 2018 op de hoogte.